VvE’s in uw beheer adviseren over oplaadpunten?

VVE Laadloket ontzorgt VvE Beheerders met specialistisch advies over laadpunten voor de VvE's en neemt de begeleiding van het besluitvormingstraject volledig van u over.

  • ontzorgt VvE Beheerders
  • maakt een toekomstbestendig laadplan
  • creëert draagvlak bij VvE-leden
  • levert subsidieproof advies voor VvE’s in uw beheer

Onze kennis

Er komt behoorlijk wat kijken bij de besluitvorming over laadpunten en de realisatie ervan bij VvE’s met eigen parkeergelegenheid. Om tot een goed oplaadpuntenadvies te komen dat toekomstbestendig is en kan rekenen op de steun van VvE-leden is specialistische kennis en ervaring nodig. VVE Laadloket heeft deze kennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd en begeleidde al honderden VvE’s in de besluitvorming en realisatie van laadpunten.

Een specialist in huis

VvE Beheerders hebben de handen vol om VvE’s bij te staan met het financieel, organisatorisch, administratief, technisch en bouwkundig beheer van de VvE. Merkt u ook dat VvE’s u steeds meer vragen stellen over verduurzamingsmaatregelen zoals laadpunten? En ervaart u dat het beantwoorden van de vragen daarover veel tijd kost? Maar heeft u geen specialist in huis die hier de kennis en toewijding voor heeft?

VVE Laadloket helpt VvE Beheerders bij deze vraagstukken. Wij nemen het gehele advies- en besluitvormingstraject van u over voor de realisatie van de laadpunten. Op deze manier kunt u zich richten op de primaire taken als VvE Beheerder en hoeft u geen tijd te spenderen aan specialistisch advies voor laadpunten. Natuurlijk blijft VVE Laadloket wel in contact met u als beheerder.

Onze beproefde succesvolle aanpak bestaat uit drie stappen.

In drie stappen naar een goedgekeurd plan en aanbod voor laadpunten

Het Traject

Stap1-VVE-Laadloket
Stap 1

Toekomstbeeld

  • Op basis van enquêtes onder de leden wordt het Gezamenlijk Toekomstbeeld van elektrisch laden voor uw VvE opgesteld.
  • Dit geeft inzicht in huidige en toekomstige behoefte aan laadpunten en zorgt voor draagvlak binnen de VvE.
Stap2-VVE-Laadloket
Stap 2

Schouw & Oplaadpuntenadvies

  • VVE Laadloket voert een schouw uit op locatie.
  • Het toekomstbeeld en de uitkomsten van de schouw leiden tot een oplaadpuntenadvies met aandacht voor veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit en verdeling van kosten.
Stap3-VVE-Laadloket
Stap 3

Hulp bij offertetraject

  • Wie realiseert de laadpunten?
  • Op basis van de uitkomsten van het oplaadpuntenadvies vraagt VVE Laadloket offertes aan bij verschillende leveranciers voor de realisatie van de laadpunten bij de VvE.

Het oplaadpuntenadvies van VVE Laadloket is volledig subsidieproof en al beschikbaar vanaf € 780,- na aftrek van de subsidie en inclusief BTW.

Maak kennis met ons

Wil u meer weten over onze diensten voor u als VvE Beheerder en het maatwerk dat we voor VvE’s in uw beheer kunnen leveren? We maken graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek. Mailen kan natuurlijk ook op info@vvelaadloket.nl

Start meteen met advies

Heeft u een VvE onder uw beheer waar dit onderwerp nu al speelt en u wilt deze meteen doorverwijzen naar VVE Laadloket voor het ontvangen van een offerte of het plannen van een kennismaking? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met de VvE.

LET OP: Het e-mailadres dat u in dit formulier invult ontvangt de offerte. U kunt de contactpersoon van de VvE zelf of van de VvE Beheerder achterlaten.

"*" geeft vereiste velden aan

1Contactpersoon VVE
2Gegevens VVE
3Gegevens aanvraag

Contactpersoon VVE

Naam*

Partners

.
.
.
.
.
.