VVE Laadloket logo
  • VVE Laadloket is een initiatief van EVConsult en GoodPoint, specialisten in elektrisch vervoer en de benodigde laadpunten.
  • Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat VvE’s grondig te adviseren bij het maken van een VvE laadplan. Dit is altijd maatwerk en gebeurt in nauwe samenwerking met het VvE bestuur en/of technische commissie.
  • Met het advies heeft u voldoende handvatten om het besluitvormingstraject door te gaan. Mocht u daar ook nog verdere ondersteuning in wensen dan kunnen we dat extra aanbieden! Er wordt aandacht besteed aan het sociale aspect dat binnen VvE’s speelt en richt zich daar specifiek op. Wat willen de verschillende leden omtrent dit onderwerp en welke vragen of angsten spelen een rol binnen dit proces? En daarnaast wordt er geadviseerd op het gebied van de techniek en het daarbij behorende kostenplaatje. De combinatie van deze twee onderdelen maakt het u gemakkelijker om tot een gedragen besluit te kunnen komen.

Voorbereid zijn op elektrisch rijden

  • Veel VvE’s gaan aan de slag met laadinfrastructuur.
  • Elektrisch rijden neemt een grote vlucht. De verwachting is dat in 2030 25% van de Nederlanders elektrisch rijdt. De autofabrikanten komen met steeds meer (goedkopere) modellen en de tweedehands markt begint zich te ontwikkelen.
  • VvE’s doen er daarom verstandig aan om de verwachte vraag nu en in de toekomst te inventariseren en voorbereidingen te treffen. Zorg voor een goed plan om tijdig voorbereid te zijn op de toekomst.
  • VVE Laadloket brengt het ‘Gezamenlijk Toekomstbeeld’ van de VvE in kaart en biedt specifiek advies voor een toekomstbestendige totaaloplossing voor laadpunten bij appartementen. Wij helpen VvE bestuurders en appartementseigenaren aan inzicht. VVE Laadloket biedt ondersteuning in een op maat gemaakt technisch en financieel advies en het bereiken van een toekomstgericht besluit.

Partners

.
.
.
.