In twee stappen naar goedgekeurd laadplan en aanbod leverancier

Het Traject

Toekomstbeeld

1. Toekomstbeeld

• Op basis van enquêtes wordt het Gezamenlijk Toekomstbeeld van elektrisch laden voor uw VvE opgesteld.
  • Dit geeft inzicht in huidige en toekomstige behoefte aan laadpunten en het vergroot draagvlak binnen de VvE.
Adviesrapport

2. Advies rapport

• Op basis van een schouw en de informatie uit het Gezamenlijk Toekomstbeeld wordt een Advies rapport gemaakt.
  • Dit advies biedt concrete handvatten voor het vinden van een leverancier en de besluitvorming in de ALV.

Realisatie van het Traject

Onderdeel 1:

Gezamenlijk Toekomstbeeld

Vragenlijst bestuur

U ontvangt van ons de eerste vragenlijst, met algemene vragen over de VvE.

Vragenlijst VvE leden

De VvE leden ontvangen via het bestuur de tweede vragenlijst, met toelichting en uitleg en vragen over de verwachtingen en houding ten aanzien van elektrisch rijden.

Gezamenlijk Toekomstbeeld

Wij stellen dan het ‘Gezamenlijk Toekomstbeeld’ van uw VvE op.
grafiek
redenen elektrisch laden
Onderdeel 2:

Advies rapport

Mogelijkheden

Op lokatie worden de mogelijkheden in kaart gebracht.

Adviesrapport

Vervolgens wordt een adviesrapport gemaakt met onderwerpen als veiligheid, benodigde stroomcapaciteit, kosten, btw en verdeling van de kosten. Tevens worden bij minimaal drie leveranciers offertes opgevraagd.

Toelichting op de ALV-vergadering

Tot slot kan - indien gewenst - het adviesrapport worden toegelicht op de ALV-vergadering.
figuur vve
Bent u geïnteresseerd in dit traject?

Plan direct een kort gesprek met ons in en kom te weten hoe wij uw VvE kunnen begeleiden bij de realisatie van laadoplossingen.

Bent u geïnteresseerd in dit traject?

Wilt u liever eerst informatie ontvangen of gebeld worden voor het maken van een afspraak? Vul dan ons contactformulier in.

U kunt ons ook altijd bellen of mailen op +31 (0) 85 210 2605 of info@vvelaadloket.nl

.