Bereid uw VvE voor op elektrisch rijden

In 2030 rijdt 25% van de Nederlanders naar verwachting elektrisch. VvE’s doen er daarom verstandig aan om de laadbehoefte nu en in de toekomst te inventariseren en te zorgen voor een goed plan voor laadoplossingen om voorbereid te zijn op de toekomst.

In onze aanpak stellen we op basis van een enquête onder de VvE-leden een gezamenlijk toekomstbeeld op dat inzicht geeft in de laadbehoefte. Dit toekomstbeeld en de uitkomsten van een schouw op locatie leiden vervolgens tot een oplaadpuntenadvies met aandacht voor veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit en verdeling van de kosten. Tot slot worden er offertes bij verschillende leveranciers opgevraagd, om tot het beste aanbod te komen.

Bereid

Onze klanten aan het woord

Het Traject

pictogram voor groei
Stap 1

Toekomstbeeld

  • Op basis van enquêtes onder de leden wordt het Gezamenlijk Toekomstbeeld van elektrisch laden voor uw VvE opgesteld.
  • Dit geeft inzicht in huidige en toekomstige behoefte aan laadpunten en zorgt voor draagvlak binnen de VvE.
Pictogram vragenlijst voor VvE
Stap 2

Schouw & Oplaadpuntenadvies

  • VVE Laadloket voert een schouw uit op locatie.
  • Het toekomstbeeld en de uitkomsten van de schouw leiden tot een oplaadpuntenadvies met aandacht voor veiligheid, optimale locatiekeuze, benodigde stroomcapaciteit en verdeling van kosten.
Pictogram VvE laadpaal
Stap 3

Hulp bij offertetraject

  • Wie realiseert de laadpunten?
  • Op basis van de uitkomsten van het oplaadpuntenadvies vraagt VVE Laadloket offertes aan bij verschillende leveranciers voor de realisatie van de laadpunten bij de VvE.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in dit traject? Vraag vrijblijvend uw offerte aan,

Plan een kennismakingsgesprek in

Plan direct een kort gesprek met ons in en kom te weten hoe wij uw VvE kunnen begeleiden bij de realisatie van laadoplossingen.

Partners

.
.
.
.
.
.